Onze merken

Voor de wondervolle vrouw

Enkele merken die u bij Plus Belle kan vinden...

Yesta

Dit Nederlandse fashionlabel kleedt trendy dames van maat 40 tot 56 en staat voor betaalbare kleding voor de modebewuste vrouw.

Yesta staat al langer bekend als een merk dat de modetrends snel omzet in kwaliteitsvolle kleding voor vrouwen die comfortabel en tegelijk heel vrouwelijk gekleed willen gaan. De mooie stofkwaliteit en draagbare snits maakten het merk groot.

Yesta heeft een sportieve maar toch vrouwelijke uitstraling en een uitstekende pasvorm.

MAT Fashion

Het in 1988 opgerichte MAT Fashion is hét mode merk voor dames met een maatje meer, die vrouwelijk, stijlvol en zelfbewust voor de dag willen komen. Het Griekse label richt zich op vrouwen die trots zijn op hun curves en dit ook met hun kleding willen uitstralen.

MAT wil met haar exclusieve damesmode aanbod nog een stap verder gaan en een nieuwe standaard zetten in de wereld van de grote maten mode. En dat zien we ook terug in de collecties van dit fashion label, met items die niet alleen de allerlaatste modetrends volgen, maar ook nieuwe trends zetten.

Plus Belle Handpicked

Plus Belle Handpicked is er voor de modebewuste, trendy vrouw met gevoel voor stijl.

Alle artikels in ons huislabel werden één voor één door Plus Belle geselecteerd.

Poissons Blanc

Belgisch label, damesmode vanaf maat 40. Herkenbaar door haar opvallende details en haar aangename stoffen.

ADIA Fashion

Adia kleding is een verzorgde collectie met aandacht voor actuele mode ontwikkelingen. Geschikt voor vrouwen die zich stoer en toch vrouwelijk willen kleden. Er is veel aandacht voor kwaliteit. Bij Adia vind je de mooiste grote maten tunieken, fijne vesten en Adia jeans.

Yest

De collectie van Yest: all you need to look fabulous!

Nederlandse damesmode van maat 36 tot 48

Dit fashionlabel staat voor betaalbare kleding voor de modebewuste vrouw. Yest combineert tijdloze mode met trendy items. Een topcombinatie!

Yest staat al langer bekend als een merk dat de modetrends snel omzet in kwaliteitsvolle kleding voor vrouwen die comfortabel en tegelijk heel vrouwelijk gekleed willen gaan. De mooie stofkwaliteit en draagbare snits maakten het merk groot.

Yest heeft een sportieve maar toch vrouwelijke uitstraling en een uitstekende pasvorm.

Een absolute must? De denim en shape broeken van Yest! Echte succesnummers, die laatste ook dankzij hun ingenieuze liftingeffect voor het achterwerk.

Aprico

De collectie van Aprico: let’s stand out!

Duitse damesmode van maat 38 tot 56

Houdt u van mode en bent u graag mee met de laatste fashiontrends? Dan kiest u voor Aprico! Dit modelabel staat voor funky damesmode met prints die in het oog springen, mooie vrouwelijke lijnen en fantastische kleuren. Wie een kledingstuk uit de Aprico-collectie draagt, valt gegarandeerd op in de massa…

Dankzij Aprico bent u knap gekleed voor elke gelegenheid: van een dag op kantoor tot een namiddagje shoppen, en zelfs op een chic feestje. Want met enkele kleine aanpassingen transformeert u uw outfit in een vingerknip van een casual naar een trendy look.

Kwaliteit en duurzaamheid zijn heel belangrijk voor dit modelabel. Daarom wordt de volledige Aprico-collectie gemaakt in Europa.

ONLY Carmakoma

ONLY CARMAKOMA is een internationaal modemerk voor curvy vrouwen met maat 42-54.

Ze ontwerpen kleding waarin het vrouwelijke, curvy silhouet de waardering krijgt die het verdient. Zo zorgen zij ervoor dat jij er elke dag stralend uitziet.